"Pianul Călător"

Comunicate de Presa

Pianul Calator - ENCORE

La cererea publicului, turneul national al pianistului Horia Mihail - editia a 11-a continua (mai-iunie 2021)

Dupa concerte sustinute în 7 orase din tara – Sibiu, Deva, Brasov, Satu Mare, Târgu Jiu, Caracal si Bucuresti, la Sala Radio, pe 8 iunie, editia a 11-a a turneului national Pianul calator, intitulata Encore… se prelungeste pâna pe 27 iunie.

[...]

>> Citește


Pianul Calator - ENCORE

Emotia unui nou început. Editia a 11-a, din nou Pianul calator… Encore…

Un program extrem de atractiv, alaturând cele mai frumoase piese oferite ca bis în cele 10 turnee de pâna acum, va încânta publicul care revine cu entuziasm în salile de concert sau în aer liber, pentru a asculta pe viu un nou recital Pianul calator sustinut de pianistul Horia Mihail. În premiera, anul acesta, recitalul va fi urmat – în majoritatea oraselor – de proiectia filmului documentar Pianul calator - 10 ani, care spune povestea primului deceniu al acestui proiect, o idee cu un destin si un traseu cu totul inedit.

[...]

>> Citește


Pianul Calator - 10 ani - un documentar despre istoria unei idei cu un traseu inedit

Filmul documentar Pianul calator – 10 ani este un road-movie muzical, care spune povestea a 10 ani de turnee ce au cuprins aproape 200 de concerte si recitaluri sustinute de pianistul Horia Mihail în zeci de orase ale tarii si chiar peste granite. [...]

>> Citește